#

Ірпінська міськрада приховує дані про зарплати мера та його заступника

22.09.2021 09:55
Ірпінська міськрада приховує дані про зарплати мера та його заступника
Фото з мережі інтернет

"Моя Київщина" надіслала запит до Ірпінської міськради, але не отримала дані про заробітні плати мера, його заступника та секретаря міськради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У відповіді зазначили, що відповідно до ст. І Закону України "Про доступ до публічної інформації", публічна інформація - це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.

Ось що відповіли на запит нашого журналіста:

Одночасно повідомляємо, що Ірпінська міська рада в процесі роботи не створювала документ "інформацію щодо заробітної плати, яка була виплачена Вам, Вашому заступнику та секретарю ради у розмірі кожного місяця в періоді із листопада 2020 року до травня 2021".

Нагадаємо, що до поліції на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що в місті Ірпені поблизу залізничного вокзалу двоє невідомих осіб жорстоко побили чоловіка.


Читати "Моя Київщина" у Telegram