#

Ірпінська молодіжна рада підписала меморандум про співпрацю з Ірпінським ліцеєм №3 (ФОТО)

15.12.2023 15:30
Ірпінська молодіжна рада підписала меморандум про співпрацю з Ірпінським ліцеєм №3 (ФОТО)
Фото з місця події

Вчора, 14 грудня, Ірпінська молодіжна рада при Ірпінському міському голові підписала меморандум про співпрацю з Ірпінським ліцеєм №3  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу Ірпінської міськради.  

Меморандум підписали з метою сприяння обміну знаннями й досвідом, а також задля спільної реалізації проєктів, спрямованих на підвищення якості освіти, розвиток молодіжних ініціатив та молодіжної політики в громаді. 

Одразу після підписання меморандуму про співробітництво провели перший спільний захід. За ініціативи Ірпінської молодіжної ради при Ірпінському міському голові до учнів ліцею завітала "Група ОПІР"- молодіжна організація, мета якої виховання молоді, що буде фізично сильна, навчена військовій справі та готова захищати терени нашої держави і подавати приклад наступному поколінню. 

 Учасники групи провели заняття "stop the bleed" (зупинка кровотеч), під час якого ознайомили учнів з типами кровотеч, їх загрозою для життя і методами та засобами їх зупинки: джгути, турнікети, засоби для тампонади та перевʼязки.

Нагадаємо, що 8 грудня Державний податковий університет та Ірпінська міська рада підписали меморандум про співпрацю щодо дуальної освіти.




Читати "Моя Київщина" у Facebook