#

Ірпінська поліція продовжує штрафувати порушників за недотримання правил карантину (ФОТО)

17.11.2020 09:20
Ірпінська поліція продовжує штрафувати порушників за недотримання правил карантину (ФОТО)
Фото з місця події

У результаті перевірок щодо дотримання суб’єктами господарювання й жителями Приірпіння "карантину вихідного дня" співробітники Ірпінського відділу поліції склали п’ять протоколів про адміністративні правопорушення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Поліція продовжує працювати в посиленому режимі несення служби. Правоохоронці Ірпеня збільшили кількість рейдових груп, які спільно з представниками Держпродспоживслужбою перевіряють дотримання карантинних норм громадянами та суб'єктами господарювання на території обслуговування.

Виявлені правопорушення, передбачені ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей), караються штрафами: для фізичних осіб – від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, для посадовців – від двох до десяти тисяч.

У поліції також зауважили, що за порушення правил карантину передбачена не лише адміністративна, але й кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, що в Ірпені, на вулиці Соборній, авто збило школяра на пішохідному переході.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: