#

Ірпінська Рада ветеранів АТО та Університет державної фіскальної служби домовилися про співпрацю

17.02.2021 11:55
Ірпінська Рада ветеранів АТО та Університет державної фіскальної служби домовилися про співпрацю
Фото з місця події

Ірпінська Рада ветеранів АТО та Університет державної фіскальної служби України найближчим часом підпишуть угоду про співпрацю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київську обласну раду.

Такої домовленості було досягнуто під час зустрічі атовців із в. о. ректора Університету Антоном Монаєнком.

На що саме можуть розраховувати наші ветерани? Перш за все – це професійний супровід всіх ветеранів, які мають бажання вступити до Університету державної фіскальної служби України. З боку вишу ветерани та діти з родин загиблих отримають максимальне сприяння у можливості пільгового навчання, – зазначив випускник Університету державної фіскальної служби України, учасник бойових дій на Сході України, голова депутатської комісії Ірпінської міськради Антон Головенко на своїй сторінці у Facebook.

Нещодавно також підписали Меморандум про співпрацю між міською радою Ірпеня та Університетом. У рамках цієї співпраці планується, зокрема, профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами в ірпінських школах, залучення фахівців і студентів вишу до безкоштовних юридичних консультацій в міському Центрі надання адміністративних послуг, ремонт спорткомплексу та гуртожитку Університету, облаштування студентського скверу на перетині вулиць Університетської та Садової.

Також нагадаємо, що 16 лютого, правоохоронці затримали заступника начальника відділу архітектури та містобудування Ірпінської міської ради Михайла Сапона – чоловіка підозрюють у хабарництві.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: