#

Ірпінська влада планує побудувати нове медичне відділення за кошти держбюджету

20.08.2020 16:39
Ірпінська влада планує побудувати нове медичне відділення за кошти держбюджету
Фото із засідання сесії

Сьогодні, 20 серпня, на сесії депутати Ірпінської міської ради підтримали рішення про прийняття міжбюджетного трансферту з державного бюджету для облаштування відділення невідкладних станів у новому медичному центрі, який зараз будується в Ірпені

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV".

За словами в.о. мера Андрія Літвинова, наразі вони ведуть переговори з обласною адміністрацією та Міністерством охорони здоров’я про те, щоб залучити кошти на побудову відділення невідкладної допомоги в Ірпені на базі нового медичного центру.

Відомо, що таке будівництво наразі вартує 6,4 млн грн.

Зауважимо, що новий п’ятиповерховий медичний центр будується на вул. Садовій біля міської поліклініки. Планується, що відділення невідкладних станів із інсультним та інфарктним блоками, а також приймальне відділення розташуються на першому поверсі будівлі. Інші поверхи займуть дитячий стаціонар із реанімацією, пологовий будинок і гінекологія, відділення функціональної діагностики, метаболічної хірургії, опіковий центр, а також центри гемодіалізу та пластичної хірургії.

Нагадаємо, що Ірпінська міська рада ухвалила рішення про створення в мікрорайоні Стоянка закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №12 "Смайлик".

Читати "Моя Київщина" у Telegram