#

Ірпінські спортсмени вибороли сім медалей на міжнародному турнірі з дзюдо у Греції (ФОТО)

02.08.2022 08:30
Ірпінські спортсмени вибороли сім медалей на міжнародному турнірі з дзюдо у Греції (ФОТО)
Фото з місця подій

Вихованці ірпінського спортивного клубу "Дзюдока" здобули три золоті, дві срібні та дві бронзові медалі на міжнародному турнірі з дзюдо, який відбувся у місті Лутракі, що у Греції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на "ITV news", про це розповіла керівниця клубу "Дзюдока" Олександра Старкова.

Першими стали Микита Харченко, Софія Щур та Марк Бєлоусов, срібні нагороди здобули Дмитро Демчук і Дарія Скобцова, а бронзовими призерами стали Даніїл Глушаєв та Михайло Крисько.

Зауважується, що у турнірі брали участь спортсмени з України, Греції та Кіпру. У публікацій йдеться:

Турнір став частиною проєкту "Олімпійські мрії 2022", організованого Київським обласним відділенням НОК України за підтримки фонду "Майбутнє – дітям" та мецената Анатолія Бойка.

У рамах цього проєкту юні дзюдоїсти із Приірпіння (майже 100 дітей і підлітків) зараз перебувають у навчально-тренувальному таборі у Греції на 40-денному спортивному зборі, який триватиме до 20 серпня. Перед тим вони протягом трьох місяців тренувалися в Ізраїлі.

Нагадаємо, що представниця ірпінського клубу "Дзюдока" Анастасія Чижевська посіла друге місце на Європейських іграх із дзюдо серед студентів, які пройшли у польському місті Лодзь.




Читати "Моя Київщина" у Telegram