#

Ірпінській бібліотеці подарували майже 450 україномовних книг (ФОТО)

30.09.2022 15:00
Ірпінській бібліотеці подарували майже 450 україномовних книг (ФОТО)
Фото з місця подій

Майже 450 нових україномовних книг отримала книгозбірня Ірпеня у рамах акції "Подаруй бібліотеці книгу" з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначають сьогодні, 30 вересня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

Міський голова відзначив, що нову літературу отримали також сільські бібліотеки Ірпінської громади. Олександр Маркушин написав:

Мешканці Ірпінської громади добре розуміють наскільки важливі, навіть під час війни, українська книга, українська література, українська мова. Я б, навіть, сказав – особливо під час війни! І саме під час війни, до речі, в Ірпені з'явилася ще одна бібліотека – у модульному містечку "Дубки".

Мер Ірпеня подякував усім, хто долучився до акції, й окрему подяку висловив бібліотекарям за відданність своїй справі. Він додав:

Дякую і читачам, які не зраджують ірпінським бібліотекам і щодня приносять до наших книгозбірень гарний настрій і усмішки!

Нагадаємо, що ірпінський міський голова Олександр Маркушин обговорив з литовськими дипломатами проєкт нової будівлі дитсадка "Радість", який зруйнували російські окупанти.




Читати "Моя Київщина" у Telegram