#

Ірпінського депутата вигнали із "Батьківщини" за порушення принципів партії

18.11.2021 11:30
Ірпінського депутата вигнали із "Батьківщини" за порушення принципів партії
Денис Лавровський

У середу, 10 листопада, лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко відкликала депутата Ірпінської міськради Дениса Лавровського із партії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної організації партії "Батьківщина".

Партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" позбавить депутатського мандата та виключить із партії депутата Ірпінської міськради Дениса Лавровського. Він був обраний депутатом міської ради за результатами місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

Юлія Тимошенко провела всеукраїнську селекторну нараду, де наголосила на тому, що сьогодні згуртована командна робота важлива, як ніколи, а її основа – це довіра. Тому, за її словами, той, хто нехтує правилами партії та повагою до своїх колег – негайно буде усунутий із команди.

На нараді пані Тимошенко назвала ім’я Дениса Лавровського, як першого кандидата на вихід із партії. У пресслужбі зазначили:

За голосування, які йдуть не лише у розріз із рішеннями фракції, а й спрямовані проти членів своєї команди – має бути найжорсткіша відповідальність. Якщо депутати власні інтереси ставлять вище партійних, то їм точно не місце у "Батьківщині".

Нагадаємо, що в Ірпені проведуть інтелектуальний турнір.

Читати "Моя Київщина" у Telegram