#

Ірпінську депутатку Іздебську викликали на детектор брехні (ФОТО)

03.12.2021 13:20
Ірпінську депутатку Іздебську викликали на детектор брехні (ФОТО)
Сергій Когут

Депутат Ірпінської міської ради від партії "Європейська Солідарність" Сергій Когут закликав свою колегу Наталію Іздебську пройти детектор брехні та заявив, що Іздебська погрожувала йому та застосовувала по відношенню до нього політичний шантаж

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Сергія Когута у Facebook.

Сергій Когут заявив:

Час від часу з боку місцевих політичних невдах ірпінського розливу доводиться читати певні звинувачення в мій бік. Тому, прокоментую одну з тем, якою намагаються маніпулювати та спекулювати. Офіційно заявляю, що депутат Ірпінської міської ради Наталія Іздебська погрожувала мені виключенням із фракції політичної партії "Європейська солідарність" в Ірпінській міськраді. Мої слова не безпідставні, я готовий надати відповідні докази та у разі необхідності – пройти разом з Наталією Іздебською детектор брехні. Таким чином, Наталія Іздебська намагалася шляхом політичного шантажу змусити мене підтримувати безпосередньо її власні амбіції та інтереси інших фракцій.

За словами депутата, поведінка Наталії Іздебської є аморальною по відношенню до нього та до однопартійців. Далі Когут говорить, що він обраний депутатом Ірпінської міської ради від партії “Європейська солідарність” та на виборах набрав найбільшу кількість голосів виборців серед всіх кандидатів від"ЄС". Тому він категорично відмовився підтримувати пропозиції Наталії Іздебської.

Депутат Ірпінської міськради Когут наголосив:

Саме через це Наталія Іздебська неодноразово поливала брудом мою депутатську діяльність через різні публічні та непублічні канали комунікації. Такі дії Наталії Іздебської як депутата можуть бути розцінені як зрада виборців, які довірили саме нам майбутнє Ірпінської європейської громади.

Нагадаємо, що 1 грудня вийшов указ Президента України Володимира Зеленського, де на посаду судді Ірпінського міського суду призначили нову людину.




Читати "Моя Київщина" у Telegram