#

Із 13 листопада Київщина посилює карантинні обмеження в громадському транспорті

11.11.2021 09:50
Із 13 листопада Київщина посилює карантинні обмеження в громадському транспорті
Фото з мережі інтернет

Із суботи, 13 листопада, на Київщині запроваджують посилені обмежувальні заходи в громадському транспорті

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Посилені протиепідемічні норми на Київщині, передбачені "червоною" зоною, тепер дійшли і до громадського транспорту. Тож тепер вільно користуватися автобусами, маршрутками та електричками зможуть тільки ті пасажири, які матимуть при собі:

  • "COVID"-сертифікат;
  • негативний результат ПЛР- чи експрес-тесту, отриманий не пізніше як за 72 години до дня поїздки;
  • довідку про одужання, чинність якої буде підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема "Дії".

Василь Володін підкреслив:

Ми розуміємо, наскільки важливо жителям пристоличного регіону мати якісне транспортне сполучення, тому громадський транспорт у межах області та до Києва продовжить курсувати за звичайним графіком, але з певними обмеженнями. Акцентую, що коли Київщину тільки ввели до "червоної" зони, роботу транспорту ми не обмежували жодним чином. Але далі відтягувати цей момент уже не було можливості.

Діяти обмеження будуть до того моменту, поки обласна комісія з питань ТЕБ і НС не винесе окремого рішення про їх скасування.

Нагадаємо, що 10 листопада керівник КНП КОР "Київський обласний кардіологічний центр" Олександр Дубчак подав у відставку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook