#

Із кастетом та на краденому BMW: у Глевасі затримали зловмисника (ВІДЕО)

07.09.2021 09:50
Із кастетом та на краденому BMW: у Глевасі затримали зловмисника (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

Учора, 6 вересня, у Глевасі оперативно затримали автомобільного крадія, який ще й до цього мав при собі кастет

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

На спецлінію "102" звернувся киянин та повідомив про те, що у нього викрали автомобіль BMW, який був припаркований у дворі столичної багатоповерхівки. На пошуки автівки зорієнтували всіх правоохоронців Київської та сусідніх областей, розмістили публікацію з фото автівки в соціальних мережах.

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та під час моніторингу однієї з соціальних мереж встановили, що викрадена автівка рухається в селищі Глеваха, в сторону міста Васильків.

Увесь особовий склад Васильківського відділу поліції зорієнтували на пошуки автомобіля.

Правоохоронці встановили, що автомобіль припаркований на одній із вулиць Василькова. Викрадача затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крім того, під час обшуку у чоловіка вилучено кастет.

Ним виявився 32-річний житель з міста Васильків, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

На місці події працювали слідчі Васильківського відділу поліції. Транспортний засіб вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання, а згодом після проведення усіх необхідних слідчих дій повернено власнику.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує викрадачу - вісім років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 22 серпня близько 19:30 у Василькові між двома чоловіками виникла сварка через нестачу посадочних місць під час вистави пересувного цирку.


Читати "Моя Київщина" у Telegram