#

Із початку року на Київщині 15 дітей постраждали внаслідок ДТП

01.07.2021 21:15
Із початку року на Київщині 15 дітей постраждали внаслідок ДТП
Фото з мережі Інтернет

З початку року на Київщині 15 неповнолітніх осіб постраждали внаслідок ДТП, двоє дітей загинуло

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Останній інцидент трапився 30 червня, близько 22 години на автодорозі "Бориспіль-Яготин".

Відомо, що автомобіль "ЗАЗ" під керуванням 32-річного чоловіка рухався у напрямку селища Баришівка, тоді як йому назустріч їхав мопед "Suzuki" під керуванням 15-річного мешканця Броварщини, на якому перебували ще двоє неповнолітніх пасажирів.

Унаслідок ДТП 17-річна пасажирка мопеду загинула на місці події, 15-річний водій та 17-річний пасажир доправлені до лікарні з тілесними ушкодженнями.

Автомобіль та мопед вилучено та доправлено на майданчик тимчасового тримання. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини аварії.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Шановні батьки, поліція Київщини закликає вас проводити бесіди з неповнолітніми дітьми щодо безпеки на дорогах! Пам’ятайте, що кожне правило дорожнього руху написане кров’ю!, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 27 червня, в Ірпені на вулиці Університетська у страшній аварії постраждав мотоцикліст і його пасажирка.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook