#

"Євреї психують": нардеп Гунько в парламенті знову займається своїми справами (ФОТО)

10.07.2021 10:45
"Євреї психують": нардеп Гунько в парламенті знову займається своїми справами (ФОТО)
Анатолій Гунько

У мережі з'явилося листування народного депутата Анатолія Гунька з Анною Богуш, які є близькими до олігарха Віктора Поліщука

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Через плече" у Telegram.

У переписці нардепа Гунька з Богуш остання запитала, чи не телефонував "начальник", бо "євреї психують". Імовірно, начальником для Гунька та Богуш може бути олігарх Віктор Поліщук. Богуш є засновницею "Альянс новобуд", а також ТОВ "Екосіпан", останній компанії належить "Банк Михайлівський", який збанкрутував у 2016 році. 

Справжнім власником банку називали проросійського олігарха Віктора Поліщука. Також із відкритих джерел відомо, що "Банк Михайлівський" надавав кредити компаніям Поліщука, які за допомогою шахрайських схем гасили свої кредитні зобов’язання. Серед таких позичальників була компанія "Альянс новобуд", якою керує Анна Богуш.

На жаль, зрозуміти про яких євреїв йшла мова у листуванні - не можливо. Проте і Богуш, і Гунько називають одну й ту ж людину "шефом". 

Нагадаємо, що у мережі з’явилося фото, де зображено листування нардепа Анатолія Гунька з фракції "Слуга народу", який на засіданні Верховної Ради вирішує питання для будівельної компанії "СІТІКОНСАЛТ ДЕВЕЛОПМЕНТ", що входить до пулу компаній Віктора Поліщука.


Читати "Моя Київщина" у Facebook