#

Кадрові зміни: в Ірпінській міськраді наступником Лавровського став Артем Гурін

26.12.2021 12:10
Кадрові зміни: в Ірпінській міськраді наступником Лавровського став Артем Гурін
Артем Гурін

У четвер, 23 грудня, Артем Гурін на сесії Ірпінської міської ради склав присягу депутата

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу "Батьківщина".

У листопаді цього року розпочалася процедура дострокового припинення повноважень Дениса Лавровського через те, що депутат голосував всупереч рішенням фракції.

13 грудня 2021 року партія "Батьківщина" ухвалила рішення (№06-11-367 від 13 грудня 2021 року) про відкликання за народною ініціативою депутата Ірпінської міської ради Бучанського району Київської області Лавровського Дениса Віталійовича, обраного на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

17 грудня Гуріна Артема Вікторовича визнано та зареєстровано наступним за черговістю депутатом у територіальному виборчому окрузі №2.

Голова "Батьківщини" на Київщині Костянтин Бондарєв зауважив, що тим, хто порушує статутні норми партії, у "Батьківщині" не місце. Тому до усіх без винятку депутатів, які за рік не зробили нічого для своєї громади або ж продемонстрували негідну поведінку, буде так само застосована процедура дострокового припинення депутатських повноважень.

Нагадаємо, що 23 грудня заступниця начальника Центру надання адміністративних послуг Ірпінської міської ради Олеся Олійник отримала Національну премію "Найкраща українка в професії" у номінації "Державний службовець".

Читати "Моя Київщина" у Facebook