#

Кагарлицька громада отримала ще один шкільний автобус

04.10.2022 17:56
Кагарлицька громада отримала ще один шкільний автобус
Фото з місця подій

Ще один шкільний автобус отримала Кагарлицька міська територіальна громада

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик City".

Зазначимо, що новим автобусом підвозитимуть учнів із сіл до Кагарлицького ліцею №2 імені Василя Дашенка.

Нові шкільні автобуси передав громадам Київщини Олексій Кулеба, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Сталося це 28 вересня у місті Бровари.

Разом із ключами від автобусів Олексій Кулеба подякував керівникам відділів освіти, освітніх закладів, водіям за мужність, витривалість, велику роботу, патріотизм. Окремо очільник Київщини подякував водіям шкільних автобусів, які брали участь в евакуації постраждалих із територій, що були окупованими, доставці туди гуманітарної допомоги.

Начальниця відділу освіти Кагарлицької міської ради Надія Омельченко розповіла:

Шкільний автобус - не розкіш. Це життєва необхідність. Автопарк нашої громади поповнився ще одним новим шкільним автобусом. Ми щиро дякуємо голові Олексію Кулебі, його заступнику Жанні Осипенко за відновлення і зміцнення матеріальної бази закладів освіти. Дуже гарний і своєчасний подарунок до Дня працівників освіти.

Загалом заклади освіти Кагарлицької громади тепер обслуговуватиме 9 автобусів. Раніше дітей до шкіл Кагарличчини доставляли 10 автобусів, однак із початком повномасштабної війни два з них передали на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, що Кагарлицька ОТГ надіслала гуманітарну допомогу ізюмчанам.


Читати "Моя Київщина" у Telegram