#

Кагарлицькі поліцейські влаштували справжнє свято для дітей (ФОТО)

04.07.2022 18:40
Кагарлицькі поліцейські влаштували справжнє свято для дітей (ФОТО)
Фото з місця подій

У день свого професійного свята, 4 липня, кагарлицькі поліцейські влаштували свято для дітей громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик City".

У цей складний час, коли тривогою за Україну переймаються не лише дорослі, а й діти, поліцейські вирішили розважити та розрадити найменших жителів Кагарлицької громади, тому й влаштували їм свято із конкурсами та безкоштовними пригощаннями. А ще – діти змогли «доторкнутися» до роботи поліцейських.

Дійство відбувалося біля Кагарлицького міського центру культури та дозвілля. Тут діти розважалися та отримали смаколики від поліцейських – солодку вату та попкорн. Учасники конкурсу малювали на асфальті малюнки на "поліцейську" та інші тематики, за що згодом отримали солодкі призи.

Маленькі учасники свята посиділи в поліцейських автомобілях, там вони розмовляли в гучномовці та вмикали сирени й проблискові маячки. Одним словом - могли відчути себе справжніми поліціянтами.

У дописі йдеться:

Також діти потримали в руках зброю: автомати та пістолети. Ті, хто мав таку охоту, розбирали та складали автомат. Одягали на себе дітлахи й екіпіровку поліцейського: бронежилет, шолом. Потримали в руках гумовий кийок та кайданки.

Зважаючи на веселі вигуки та посмішки на обличчях дітей, свято, яке влаштували кагарлицькі поліцейські, їм сподобалося.

Нагадаємо, що 29 червня рятувальники Обухівського районного управління провели рейд по водним об’єктам Ржищівської та Кагарлицької громад.




Читати "Моя Київщина" у Facebook