#

Карплюк розмістив провокативну рекламу нерухомості у Приірпінні (ФОТО)

20.10.2021 20:20
Карплюк розмістив провокативну рекламу нерухомості у Приірпінні (ФОТО)
Фото з місця подій

Мешканці Київщини поскаржилися на порушення ТОВ "Відважних" законодавства про рекламу після розміщення провокативного білборда

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Іви Костюхіної-Чернової у Facebook.

Користувачі в мережі обговорюють рівень "креативу" забудовника Карплюка у створенні реклами. Ексмер Ірпеня та лідер політичної партії "Нові обличчя" Володимир Карплюк є головою Інвестиційної ради міста і одним із найбільших забудовників Приірпіння. Зараз Ірпенем керує Олександр Маркушин - ставленик Карплюка, що гарантує безперешкодну забудову міста. Карплюк є сіввласником ТОВ "Відважних", яке й рзповсюджує провокативну рекламу. 

На своєму телеграм-каналі депутат Київської облради і голова комісії за контролем зовнішньої реклами у Київській області Ігор Колтунов опублікував фото звернень  до начальника головного управління Держспоживслужби у Київській області Володомира Куриліна та голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Владислави Магалецької.

У зверненнях зазначено, що зовнішня реклама ТОВ "Відважних" містить ознаки недобросовісної реклами та ознаки інших порушень Закону України "Про рекламу". У документі говориться, що підприємство розповсюджує провокативну рекламу та не вживає жодних дій для усунення порушень. також говориться, що до комісії неодноразово звертались мешканці області зі скаргами на порушення законодавства про рекламу даним товариством.

Нагадаємо, що в Ірпінській громаді розпочнеться опалювальний сезон.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: