#

Керівництво Гатненської ОТГ виписує собі шалені премії та надбавки (ФОТО)

13.09.2021 15:05
Керівництво Гатненської ОТГ виписує собі шалені премії та надбавки (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У червні поточного року інформаційний портал "Моя Київщина" подав запит до Гатненської сільської ради, де просив надати інформацію про розмір заробітних плат сільського голови, його заступника та секретаря ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Спочатку варто нагадати, що Гатненська сільська територіальна громада знаходиться у Фастівському районі. До її складу входять три села: Гатне, Віта-Поштова та Юрівка.

У інформації, яка надійшла прослідковується, що у сільського голови Олександра Паламарчука з листопада 2020 року по травень поточного року зарплата зростала на 35 тис грн. Спочатку вона становила 6700 грн, а потім різко почала складати 42252 грн.

Також зросла зарплата у першого заступника Сергія Вітенка. У листопаді вона складала понад 27 тис грн, а станом на травень її розмір був трішки більше, а ніж 34 тис грн.

Похизуватися збільшенням може секретар ради, який спочатку отримував 20824 грн, а у травні до нього надійшло 35885 грн.

Цікавим є те, що у грудні всі вище зазначені особи одержали шалені кошти. Сільському голові виплатили 113 тис грн, перший заступник отримав 82 тис грн, а секретар ради – 75 тис грн. Такі великі суми були нараховані через премії у розмірі 300% та надбавки.

Нагадаємо, що забудовник ЖК "Оптимісто" звинуватив керівництво Гатненської сільради у провокації хабаря.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: