#

Керівник Богуславського ЦНАПу "погорів" на хабарі (ФОТО)

08.08.2021 15:00
Керівник Богуславського ЦНАПу "погорів" на хабарі (ФОТО)
Фото з місця події

У п’ятницю, 6 серпня, у Богуславі СБУ затримала на хабарі керівника ЦНАПу Дмитра Симоненка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Київський регіон".

Зазначимо, що в Богуславі на хабарі у розмірі 500 доларів США спіймали начальника місцевого ЦНАПу Дмитра Симоненка. Його було викрито під час одержання грошових коштів та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

За даними слідства, посадовець у розмові з особою з приводу державної реєстрації права власності на п’ять об’єктів нерухомого майна висловив прохання щодо надання 500 доларів США неправомірної вигоди.

Наразі прокурорами та слідчими проводяться обшуки та інші невідкладні слідчі (розшукові) дії, встановлюються інші службові особи, причетні до цього злочину.

Дмитру Симоненку готується повідомлення про підозру та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення останнього від посади. Керівнику ЦНАПу загрожує ч. 3 ст. 368 КК України (неправомірної вигоди).

Нагадаємо, що Київський еколого-культурний центр спільно з представниками Богуславської міськадміністрації провів експедицію на Богуславщині з вивчення перспективних природних об’єктів для заповідання.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: