#

Керівник Глеваської громади та його заступники мають чималі виплати на оздоровлення (ФОТО)

07.09.2022 14:30
Керівник Глеваської громади та його заступники мають чималі виплати на оздоровлення (ФОТО)
Володимир Петренко

"Моя Київщина" подала запит та дізналася, яку заплату отримує очільник Глеваської громади та його заступники

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Очільник ОТГ Володимир Петренко загалом має не маленьку зарплату. З березня поточного року по липень він мав щомісяця заробітну плату на рівні 39-41 тис грн, але винятком є червень, де йому прийшло 77 тис грн. Причиною такого зростання була виплата на оздоровлення, яка склала майже 50 тис грн. Торік він також мав аналогічну виплату, але тоді вона була 38 тис грн. Також йому в липні 2021 року нарахували 29 тис грн матеріальної допомоги. Таким чином зарплата чоловіка становила у червні та липні 60 та 63 тис грн відповідно, а весною він отримував від 28 до 32 тис грн.

Секретар селищної ради Віталій Онищук у 2021 році мав заробітну зарплату з березня по червень на рівні 29 тис грн, а у липні 59 тис грн. Саме у тому місяці йому нарахували 36 тис грн допомоги на оздоровлення. Цього року за аналогічний період він мав 32 тис грн, а у липні тримав 55 тис грн.

Заступниця селищного голови Вікторія Жукова з початку війни до липня отримувала в середньому 30 тис грн. Однак тут знову є виключення – червень. У цьому місяці вона отримала 38 тис грн на оздоровлення. Тому її заробітна плата склала 62 тис грн. Торік відомо її зарплату за червень та липень – 22 та 28 тис грн відповідно.

Заступник із питань діяльності виконавчих органів Володимир Полтавець із березня по червень мав 35 тис грн. У колонці вказано, що зарплата середня, а також є примітка "мобілізован". У 2021 році за аналогічний період він мав 26 тис грн.

Заступниця з гуманітарних питань Яна Братішко з березня 2022 року стала отримувати зарплату на рівні 20 тис грн. У липні її виплатили 61 тис грн, адже їй нарахували 37 тис грн на оздоровлення. Торік за аналогічний період мала 28 тис грн, а у липні також отримала кошти на оздоровлення та загалом отримала 68 тис грн.

Нагадаємо, що працівники поліції порушили кримінальну справу, яка стосується закупівлі Глеваською селищною радою протигазів для воїнів ЗСУ за завищеною ціною.




Читати "Моя Київщина" у Telegram