#

Кількість загиблих в Ірпені перевищила 200 людей, - мер

04.04.2022 09:20
Кількість загиблих в Ірпені перевищила 200 людей, - мер
Фото з місця подій

Мер міста Ірпінь Олександр Маркушин розповів, що кількість загиблих від рук московських катів ірпінців перевищила 200 людей, проте це не остаточне число жертв

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Telegram-канал "Украина сейчас: новости, война, россия".

Рятувальники продовжують виявляти трупи жорстоко вбитих росіянами мешканців Ірпеня. Тіла загиблих описують і фіксують. Комунальні служби розбирають завали і розчищають місто.

Міський голова розповів, що російські фашисти розстрілювали жінок та дівчат в Ірпені, а потім їздили по них на танках.

Маркушин також повідомив, що в місті вже почали розчищати дороги. Комунальні служби проводять інвентаризацію майна і з понеділка починається робота над відновленням комунікацій. Він сказав:

Робимо все дуже обережно, адже процес огляду і розмінування території міста ще не завершився.

Мер міста зробив попередження мародерам, які хочуть нажитися на горі людей. Він сказав, що Ірпінь постійно патрулюють, а кожен, хто посягнен на чуже – буде жорстоко покараний.

Олександр Маркушин звернувся до евакуйованих жителів міста:

Вкотре закликаю ірпінців! Я вас прошу ще трохи потерпіти і не повертатися в Ірпінь. Добре розумію кожного із вас, адже сам втратив батьківський дім. Але, повірте, ваше життя – найцінніше! Бережіть себе!

Нагадаємо, що у пабліках Ірпеня, Бучі та Гостомеля користувачі поширили велику кількість світлин із зруйнованого війною міста Ірпінь.

Читати "Моя Київщина" у Facebook