#

"Київоблгаз" оприлюднив список негазифікованих ЖК

15.01.2021 12:30
"Київоблгаз" оприлюднив список негазифікованих ЖК
Фото з мережі Інтернет

До "Київоблгазу" надходять чисельні звернення від громадян та представників медіа про стан газифікації новозбудованих житлових комплексів Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київоблгаз" у Facebook.

Наразі деякі ЖК не підключені до газорозподільних мереж із-за відсутності заяв на приєднання від замовника. "Київоблгаз" проінформував  про наступні об’єкти, які на даний час не газифіковані з наступних причин:

  • Ірпінь, об’єкти по вулиці Університетській, ЖК "New York Towers"

Зовнішній газопровід запроектований та погоджений у 2019 р. Станом на січень 2021 р. для укладання договору на виконання будівельно-монтажних робіт замовник до АТ "Київоблгаз" не звертався.

  • Ірпінь, об’єкти по вулиці Єсеніна, ЖК "Єсенін-2"

У 2018 р. АТ "Київоблгаз" підготувало технічні умови на приєднання до газорозподільної системи трьох багатоквартирних житлових будинків. На сьогодні для укладання Договору на виконання проектних робіт замовник до АТ "Київоблгаз" не звертався.

  • Ірпінь, вул. Чехова 27 (секції: 1, 2, 3)

Технічні умови отримані замовником у 2018 р. Проектно-кошторисна документація розроблялася проектним відділом АТ "Київоблгаз" із погодженням у 2020 р. На даний час замовник для укладання Договору на виконання будівельно-монтажних робіт до АТ "Київоблгаз" не звертався.

Таокж нагадаємо, що голова правління ПАТ "Київоблгаз" Дмитро Дронов увійшов у список найвпливовіших людей Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: