#

"Київоблгаз" продовжує відключати Броварському алюмінієвому заводу газопостачання

25.04.2018 08:25
"Київоблгаз" продовжує відключати Броварському алюмінієвому заводу газопостачання

Наприкінці листопада 2017 року працівниками метрологічної служби ПАТ "Київоблгаз" виявлено порушення у налаштуванні програмного забезпечення вузла обліку газу в Броварському алюмінієвому заводі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "Правда тут".

У результаті, Завод алюмінієвих виробів у місті Бровари занизив споживання газу в 9 разів. До відповідного висновку дійшла уповноважена комісія, із розгляду актів про порушення вимог Кодексу газорозподільних систем.

Також на обладнанні Заводу алюмінієвих виробів, виявлені пломби, що не відповідають заводському маркуванню та не мають відповідних елементів захисту. Про даний факт складено акт про порушення вимог Кодексу газорозподільних систем. За результатами розгляду акту споживачу було донараховано обсяг фактично спожитого природного газу на суму близько 47 млн гривень. Державний регулятор НКРЕКП також підтвердив правильність розрахунків облгазу щодо Заводу в Броварах.

Як зазначає видання "Правда тут" Едуард Айрапетян – генеральний директор Броварського алюмінієвого заводу погоджується з фактом несанкціонованого споживання газу та пропонує варіанти оплати штрафу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: