#

Київоблрада планує ліквідувати Пластовий Вишкільний Центр у Бучі

11.11.2022 08:40
Київоблрада планує ліквідувати Пластовий Вишкільний Центр у Бучі
Пластовий Вишкільний Центр

Стало відомо, що Київська обласна рада може припинити діяльність Пластового Вишкільного Центру у Бучі, який функціонує вже три роки

Як  повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Пласт - український скаутинг" у Facebook, цим проєктом рішення планується ліквідувати місце розвитку та дозвілля 12 тисяч українських дітей та молоді.

У повідомленні зауважується, що Пластовий Центр у  Бучі за три роки бачив у своїх стінах тисячі дітей та підготував сотні волонтерів, сприяв створенню близько 20 пластових осередків на Київщині. Вистояв окупацію та 24/7 працював для забезпечення людей всім необхідним: без залучення бюджетних коштів, Пластовий центр підтримав більше ніж 8 тисяч бучанців, які пережили геноцид, продуктовими наборами, засобами гігієни та одягом.

У дописі сказано:

А сьогодні місце розвитку близько 12 тисяч дітей та юнацтва хочуть ліквідувати, відібрати без будь-яких обговорень з громадою та попереджень! Ми переконані, що Київська обласна рада не підтримає цей проект рішення, а продовжить чесно і на совість працювати задля підтримки української молоді. Допоможіть нам поширити цю інформацію! Рішення комісії облради буде винесене на найближчу сесію, яка з огляду на воєнний стан проходитиме в умовах секретності. Тому тільки максимальний розголос цього рішення може врятувати центр в Бучі!

Нагадаємо, що 10 листопада на Київщині запрацювали два нові сучасні дитячі садки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram