#

Київщина отримала 10 вантажівок гумдопомоги із Польщі (ФОТО)

24.03.2022 18:30
Київщина отримала 10 вантажівок гумдопомоги із Польщі (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 24 березня, із республіки Польща для незахищених верств населення Київської області надійшло 10 вантажівок гуманітарної допомоги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОВА.

Вантаж містить переважно медичні витратні матеріали та продукти харчування. Його буде розподілено між територіальними центрами соціального обслуговування, які займаються найвразливішими громадянами.

Передача гуманітарної допомоги відбулася за сприяння Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Допомогу передав особисто Посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцький.

Куратор Гуманітарного напрямку Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба прокоментував:

Дякую полякам. Вони одні з перших підтримали українців у боротьбі з агресором. Україні, Київщині зокрема, дуже важлива допомога кожного. Разом ми сила. І разом ми переможемо.

У пресслужбі повідомляють, що самотні люди літнього віку, особи з інвалідністтю можуть звернутися за допомогою до стуктурних підрозділів соціального захисту територіальних громад та територіальних центрів соціального обслуговування Київщини.

Нагадаємо, що сьогодні о 20:00 годині на території Київської області запроваджується комендантська година, що триватиме до 07:00 години 25 березня.



Читати "Моя Київщина" у Telegram