#

Київщина отримала гуманітарну допомогу від "Епіцентру"

06.05.2020 10:20
Київщина отримала гуманітарну допомогу від "Епіцентру"
Фото з місця події

Компанія "Епіцентр" передала першу партію допомоги для боротьби з коронавірусом в Київську область

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком".

"З початку розповсюдження коронавірусної інфекції в Україні компанія "Епіцентр" відгукнулася на ініціативу президента Володимира Зеленського щодо забезпечення закладів охорони здоров’я необхідними засобами захисту й обладнанням по боротьбі з Covid-19.  Ми провели консультації з МОЗ та отримали чіткі рекомендації, щодо першочергової необхідності забезпечити засобами захисту наших лікарів. У межах цієї програми, літаком «Мрія» компанія «Епіцентр» привезла гуманітарний вантаж для медичних закладів України: 2 млн масок, 75 тис. захисних комбінезонів та 30 тис. захисних окулярів, які передаються в усі обласні центри країни"- зазначив заступник генерального директора, директор з роздрібної торгівлі компанії "Епіцентр К" Володимир Гончаров.

Київська область отримала 100 тис. медичних масок, 1 тис. захисних комбінезонів та 2,5 тис. захисних окулярів.

Засоби індивідуального захисту будуть розподілені регіональними Департаментами охорони здоров’я відповідноі до потреб медичних закладів областей.

Також нагадаємо, що в дитячому будинку "Надія", що в селі Мокрець Броварського району, підтвердили COVID-19 в однієї дитини та шістьох співробітників.

Читати "Моя Київщина" у Telegram