#

Київщина почала розвиватися у сфері медицини (ФОТО)

07.07.2021 08:47
Київщина почала розвиватися у сфері медицини (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 6 липня, Київська обласна державна адміністрація та громадська спілка "Українська асоціація медичного туризму" уклали меморандум про співпрацю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Зазнчимо, що документ підписали заступниця голови ОДА Тетяна Щербак і президентка спілки Віолетта Янішевська.

Основна мета підписаного меморандуму – розвиток лікувального та оздоровчого туризму на Київщині, просування туристичного потенціалу регіону, а також розробка успішних туристичних продуктів для області шляхом реалізації спільних проєктів та підтримки ініціатив і діяльності кожної зі сторін.

Відповідно, під час наради учасники сфокусувались на напрямах здійснення спільних заходів і втілення ефективних форм співпраці.

За результатами зустрічі заступниця голови ОДА Тетяна Щербак резюмувала, що спільна робота в напрямі медичного туризму матиме безліч переваг для Київщини. І найголовніше, що вони відрізнятимуться комплексним і довготривалим ефектом:

Наприклад, ми посилимо потужності нашої сфери охорони здоров’я, зможемо залучити іноземні інвестиції, поповнити обласний бюджет і паралельно створити позитивний імідж нашої області.

Нагадаємо, що поліцейські Київщини скерували до суду ще один обвинувальний акт стосовно злочинного угруповання, яке обвинувачується у вбивстві Аміни Окуєвої та директора ДП "Капарол".

Читати "Моя Київщина" у Telegram