#

Київщину розвиватимуть в галузі медичного туризму

09.04.2021 17:55
Київщину розвиватимуть в галузі медичного туризму
Фото з мережі Інтернет

КОДА спільно з Українською Асоціацією медичного  туризму розробляє план заходів для популяризації регіону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОДА.

Вже найближчим часом заплановано проведення Глобального Конгресу Медичного та оздоровчого туризму, міжнародні B2B зустрічі, інфо-тур для українських та закордонних провайдерів медичного туризму по українським клінікам, туристичні екскурсії по визначним місцям, виставка українських та закордонних представників клінік, провайдерських компаній, реабілітаційних центрів.

Заступниця голови Київської обласної державної адміністрації Тетяна Щербак зазначила:

На території області розташована значна кількість медичних та курортних закладів, тож нам є що запропонувати медичним туристам. Регіональний підхід дасть змогу розвивати галузь лікувального й оздоровчого туризму і в невеликих містах та курортах, залучати інвестиції, будувати сучасні центри, відкривати нові робочі місця й утримувати медичні кадри від пошуку альтернативної роботи за кордоном. 

Також нагадаємо, що Кабінет міністрів прийняв постанову, згідно з якою деякі препарати на основі канабісу тепер не входять до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Довідково:

Медичний туризм – відносно нове для України поняття, яке вже давно практикується в світі. Цей напрямок знаходиться на перетині двох галузей – охорони здоров’я та туризму. Його мета – допомогти пацієнтам із різними захворюваннями знайти найбільш підходящу за ціною і якістю клініку для діагностики, лікування або реабілітації – всередині країни або за кордоном

Читати "Моя Київщина" у Telegram