#

Київська обласна рада відзначила день Конституції у Білій Церкві (ВІДЕО)

26.06.2021 11:26
Київська обласна рада відзначила день Конституції у Білій Церкві (ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 25 червня, в Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Саксаганського відбувся урочистий захід Київської обласної ради з нагоди 25-ї річниці Конституції України.

Про це повідомляє інформаційний портал "МояКиївщина".

 

Від імені голови Київської обласної ради Наталії Гунько та всього депутатського корпусу зі святом громадскість привітала заступник голови обласної ради Тетяна Семенова:

 

Наша держава найбільша європейська країна. Щоб наша країна процвітала лікарі мають лікувати так, щоб нація була здоровою, вчителі навчати, щоб ми були розумними, а чиновники мають зробити так, щоб у перших і других не виникали питання про заробітну плату. І сьогодні ми боремося за це. Хочу побажати вам перш за все здоров’я, адже пандемія показала наскільки це важливо.

 

Привітав присутніх і Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий, акцентуючи на важливості основного Закону - Конституції України:

 

Це надзвичайно важливе свято для нас, адже без Конституції немає державності. Я досі пам’ятаю ті часи, коли патріотичність приховували, але намагалися будь-яким чином зберегти її. А сьогодні ми маємо державу і Конституцію. Хочу наголосити, що жодна нація не є самодостатньою, поки вона не вільна. Тому найперше це вільна незалежна держава. А все інше ми здобудемо самі!

 

Урочиста зустріч продовжилась відзначенням жителів Київської області, які зробили вагомий внесок у розвиток різних галузей Київщини. Цінними подарунками та почесними грамотами Київської обласної ради за сумлінне виконання службових обов`язків та високий професіоналізм були нагороджені фахівці різних галузей, зокрема, медицини, культури, освіти та науки. Подарунком для гостей став святковий концерт від артистів та вокалістів театру Саксаганського.


Нагадаємо, що у місті Біла Церва сталася пожежа в медцентрі "Беладент".



 

Читати "Моя Київщина" у Telegram