#

Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів отримав нову ректорку

06.02.2024 18:20
Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів отримав нову ректорку
Віра Рогова

Віру Рогову призначили на посаду ректорки КНЗ КОР "Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Київського обласного інституту.

6 лютого заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова у присутності колективу інституту привітала Віру Рогову з призначенням на посаду. Пані Тетяна висловила вдячність Євгенії Миколаївні Бачинській за плідну роботу на посаді ректора інституту, вручивши почесну подяку та пам’ятний подарунок.

Сама Віра Борисівна наголосила на впровадженні позитивних змін у систему роботи закладу післядипломної освіти як незмінного флагмана освіти в Київській області.

ДовідкаНародилася Віра Борисівна в 1965 році в с. Бакшеєвка Харківської області. У 1984 році закінчила Харківське педагогічне училище за спеціальністю "Початкова освіта", у 1996 році – Український державний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова за спеціальністю "Українська мова і література", у 2020 році – Білоцерківський національний аграрний університет за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування".

У 2015–2020 роках Віра Рогова працювала директором Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації. У 2020 році була переведена на посаду заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації.

У 2020 році Віру Рогову призначили заступником міністра освіти і науки України.

Нагадаємо, що 15 січня міський голова Вячеслав Саулко представив нового директора Переяславської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування.

Читати "Моя Київщина" у Telegram