#

Київську ГЕС у Вишгороді взяли під посилену охорону

18.02.2022 09:40
Київську ГЕС у Вишгороді взяли під посилену охорону
Фото з місця події

Київську гідроелектростанцію у Вишгороді взяли під посилену охорону військовослужбовці Першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка та працівники Нацполіції 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Північне оперативно-територіальне об'єднання Національної гвардії України"  у Facebook.

Правоохоронці повинні забезпечити надійний захист об’єкту, а також не допустити несанкціоновані проникнення диверсійних груп противника з метою проведення провокацій. 

Заступник начальника Північного Київського ТУ зі служби полковник Олег Дуда заявив, що сьогодні до несення служби відібрані найбільш досвідчені військовослужбовці Першої Президентської бригади. Серед них є гвардійці, які несли службу в районі проведення ООС та мають бойовий досвід. 

Наразі правоохоронці проводять превентивні заходи, перевіряючи документи осіб й транспортні засоби, а також патрулюючи прилеглу до ГЕС місцевість.

Нагадаємо, що 15 лютого у Вишгороді відбувся мітинг, присвячений до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ій річниці виводу військ із Афганістану.

Читати "Моя Київщина" у Facebook