#

КОДА закупила 230 портативних діагностичних комплексів

11.12.2020 21:15
КОДА закупила 230 портативних діагностичних комплексів
Фото з мережі Інтернет

До кінця 2020 року в медичні заклади Київської області на замовлення КОДА планується доставити 230 портативних телемедичних діагностичних комплексів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киеввласть".

З їх допомогою лікарі зможуть зробити пацієнтові кардіограму, спірометрію та дерматоскопію, виміряти насиченість крові киснем й виміряти температуру.

Згідно з оголошенням електронної системи державних закупівель Prozorro Департамент охорони здоров'я КОДА уклав договір з ТОВ "Алконт-Сервіс" на постачання портативних телемедичних діагностичних комплексів. Ціна договору склала 25,03 млн грн. "Алконт-Сервіс" має до кінця 2020 року поставити 230 комплексів в медустанови області.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ "Алконт-Сервіс" зареєстровано в 2006 році. Статутний капітал - 35 тис грн. За підсумками участі в державних закупівлях ТОВ "Алконт-Сервіс" уклало 173 угоди на 229,2 млн гривень (без урахування цього договору). Найбільші замовники - Міністерство охорони здоров'я і Департамент охорони здоров'я Івано-Франківської обласної державної адміністрації (дані Zакупівлі).

Також нагадаємо, що 10 грудня, відбулась нарада з питань реформування системи шкільного харчування, на якій були присутні Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, перша леді Олена Зеленська та очільник Київщини Василь Володін.

Читати "Моя Київщина" у Telegram