#

Колишній міліціонер з Фастова потребує допомоги після поранення на фронті

29.10.2022 16:00
Колишній міліціонер з Фастова потребує допомоги після поранення на фронті
Андрій Войтенко

Ексначальнику відділення дільничних інспекторів Фастівського МРВ ГУ МВС України в Київській області та воїну ЗСУ Андрію Войтенко необхідна тривала реабілітація після отриманої травми, під час бойових дій на Донеччині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" за покликанням на допис Едуарда Качалова у Facebook.

У дописі Едуард Качалов пише:

До лав Збройних Сил України в 53 роки вступив Войтенко Андрій Леонідович (позивний "Фізрук").  Наш колишній  колега – начальник відділення дільничних інспекторів  Фастівського МРВ ГУ МВС України в Київській області . Працював до війни в Малоснітинському академічному ліцеї  Фастівської міської ради, вчителем  фізичної культури та предмету "Захист України".

З початком повномасштабного вторгнення колишній міліціонер ніс службу на блокпостах, а потім записався до місцевого добровольчого  батальйону та пройшов навчання з тактичної медицини.

Згодом Андрій Войтенко отримав контракт на проходження військової служби у Донецькій області. Там, виконуючи бойові завдання у складі 54-ої ОМБР ім. Івана Мазепи він отримав контузію і травму спини. Наразі воїн перебуває на лікуванні у військовому  госпіталі.

Андрій Войтенко має пройти тривалу реабілітацію. Для одужання йому та його сім’ї потрібні кошти. Підтримати та повернути військового до активного життя можна, переказавши допомогу на карту: Приватбанк - 4149 4999 9448 7260 Войтенко Андрій Леонідович.

Нагадаємо, що 1 листопада у Фастові відбудеться прощання з "азовцем" Дмитром Черненком, який загинув, захищаючи незалежність України в Маріуполі на "Азовсталі" ще 8 травня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram