#

"Колос" у домашньому матчі програв новачку УПЛ

01.03.2021 18:18
"Колос" у домашньому матчі програв новачку УПЛ
Фото з мережі Інтернет

Суботній матч ковалівського "Колоса" на домашній арені закінчився прикрою поразкою на останніх хвилинах від львівської команди

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", матч 16 туру УПЛ проходив у Ковалівці, на домашньому стадіоні "Колоса".

Команди між собою зустрічалися шість разів і жодного разу не закінчували гру нічиєю: клуби по три рази святкували перемогу, повідомляється на сайті "РБ".

Господарі більше проявляли ініціативу, тому вже на 34-й хвилині повели в рахунку: після подачі з кутового голкіпер львів’ян Роман Мисак у боротьбі з суперниками кулаком переправив м’яч у власні ворота – 1:0 на корить ковалівців.

Проте львів’янам вдалося відігратися на початку другого тайму. Данило Кондраков на 48-й хвилині відзначився точним ударом після подачі зі штрафного.

Поєдинок наближався до нічиєї, але розв’язка виявилася дуже несподіваною. Спочатку "Колос" заробив пенальті – арбітр призначив одинадцятиметровий за фол Мар’яна Мисика проти Микити Кравченка. Мисик отримав другу жовту картку і залишив команду в меншості, однак Віталій Гавриш не реалізував пенальті.

Через хвилину склади стали рівними – Денис Костишин отримав другий "гірчичник" за фол проти Андрія Кухарука. Третє вилучення стало тренерським – керманич "Руху" Іван Федик був покараний за зайві емоції.

Розв’язка зустрічі наступила на 96-й хвилині, коли Микола Кухаревич забив гол красивим дальнім ударом і вирвав перемогу для львівського клубу.

Нагадаємо, що стали відомі причини відрахування форварда Євгена Селезньова з ковалівського "Колоса" під час зимових зборів у Туреччині

Читати "Моя Київщина" у Telegram