#

Команда Благодійного фонду Сергія Цюпка відвідала модульне містечко у селі Бородянка (ФОТО)

29.01.2024 08:00
Команда Благодійного фонду Сергія Цюпка відвідала модульне містечко у селі Бородянка (ФОТО)
Фото з місця події

26 січня команда Благодійного фонду Сергія Цюпка доставив до модульного містечка у селі Бородянка 100 наборів допомоги для місцевих жителів, серед яких були сім'ї з самої Бородянки  та вимушені переселенці з Донецька, Луганська та областей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на УНІАН.

Мета поїздки - надати необхідну допомогу та підтримку сім'ям, які опинились у складних життєвих обставинах внаслідок військових дій. Фонд зосередив свої зусилля на забезпеченні базових потреб жителів модульного містечка.

Наша місія полягає не лише у наданні тимчасової допомоги, але й у підтримці духу наших людей у ці складні часи. Повернення в Бородянку через рік після першої поїздки символізує нашу прихильність та незламність духу у підтримці тих, хто найбільше цього потребує. Кожен набір допомоги, який ми передаємо, - це не просто предмети першої необхідності, це послання надії та солідарності,

- говорить Сергій Цюпко, засновник благодійного фонду. 

Благодійний Фонд Сергія Цюпка був заснований у липні 2022 року, а ініціативи з надання допомоги команда фонду почала втілювати ще з перших місяців війни в Україні. Фонд активно взявся за вирішення нагальних проблем, які виникли в результаті збройного конфлікту, зосереджуючись на підтримці громадян, що повертаються до життя в напівзруйнованих містах та селах.

Важливою частиною діяльності фонду є співпраця з представниками місцевого самоврядування та вивчення потреб та проблем мешканців постраждалих регіонів. Фонд працює над наданням гуманітарної допомоги, а також розвитком проектів, що сприяють відновленню пошкодженої інфраструктури та підтримці соціального благополуччя.

Нагадаємо, що Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) допоможе відновити приміщення Бородянського районного суду у Київській області, зруйноване у перші дні війни.


Читати "Моя Київщина" у Facebook