#

Команду з Бучанщини відібрали для участі в освітньо-тренінговій програмі

05.08.2021 18:55
Команду з Бучанщини відібрали для участі в освітньо-тренінговій програмі
Фото з мережі Інтернет

Команда Бучанської громади пройшла конкурсний відбір та отримала право участі в освітньо-тренінговій програмі "Академія культурного лідера"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Бучанська міська рада. Офіційна сторінка" у Facebook.

Для участі у програмі Міністерство культури та інформаційної політики України відібрало 45 найкращих команд.

Із них сформували 8 кластерів, максимально різноманітних за культурною складовою.

Керівник Бучанської команди-  Тамара Негода  -Почесний громадянин Бучі, заслужений майстер народної творчості України, кавалер ордену княгині Ольги III ступеню, виконавчий директор Громадської організації майстрів народних промислів "Український устрій", Голова творчої спілки майстрів народних промислів.

Модульна навчальна програма включала такі важливі теми як: роль лідерів культури в процесі децентралізації, різноманіття та залучення аудиторій, стратегічне мислення, проєктний менеджмент, імплементація, втілення проєктів і сталий розвиток.

Керувала навчанням потужна тренерська команда з практиків у сфері культури, бізнесу та урядування за підтримки експертів з Німеччини.

У зв’язку з пандемією освітньо-тренінгові модулі для культурних лідерів проходили переважно  у форматі онлайн.

Нагадаємо, що Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко відвідав медичну амбулаторію у Бучі, де працює пункт масової вакцинації.

Довідково:

Академія культурного лідера – освітньо-тренінговий проект, що було запроваджено Міністерством культури України у 2018 році у співпраці з Гете Інститутом в Україні та ГО "Інститут культурної політики".

Метою Програми є допомога у створенні спроможних та ефективних команд всередині об’єднаних територіальних громад, які набудуть необхідних знань та практичних навичок для вирішення суспільно важливих проблем.

Більше 200 учасників впродовж 12 місяців працювали над проєктами для своїх громад та отримали навички з проектного та грантового менеджменту.

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: