#

Комендантська година на Київщині триватиме до 8 травня

30.04.2022 15:50
Комендантська година на Київщині триватиме до 8 травня
Фото з мережі Інтернет

Комендантська година у Київській області триватиме із 22:00 год до 05:00 год кожного дня з 30 квітня до 8 травня, у зв’язку із можливостю провокацій від ворога на травневі свята

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Telegram-канал голови Київської ОВА Олександра Павлюка.

Під час дії комендантської години жителям області категорично забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, а також, переміщатися транспортом або пішки. Виняток становлять громадяни зі спеціальними спецперепустками, виданими органами влади.

Олександр Павлюк прокоментував:

Попереду визначні для українців дати – час, коли ми вшановуємо пам'ять померлих. Ворог підступний, обстріли ракетами не припиняв навіть у Великодні дні. Тому зараз як ніколи важливо дотримуватися вимог та рішень, які запроваджуються на місцях. Такі заходи допомагають захистити населення від провокаційних дій загарбника. Будьте пильними, не порушуйте вимог комендантської години та бережіть себе.

Нагадаємо, що правоохоронці Київщини знайшли на деокупованих територіях покинуту ворожу техніку та російського кулеметника, який переховувався.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: