#

Компанія "АВ метал груп" взялася за відбудову Філії інституту серця в Ірпені

17.05.2022 19:20
Компанія "АВ метал груп" взялася за відбудову Філії інституту серця в Ірпені
Будівля Філії інституту серця в Ірпені

Компанія "АВ метал груп" запустила благодійний проєкт для об’єктів інфраструктури, які найбільше постраждали від руйнувань за час війни росії проти України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Українську правду".

Керівництвом компанії "АВ метал груп"  ухвалило рішення про виділення покрівельних та фасадних матеріалів на суму більш ніж 30 млн грн для відновлення зруйнованих внаслідок бойових дій об’єктів інфраструктури, а саме – медичних закладів, шкіл та дитячих садків. У компанії зазначають:

З початку проєкту до нас надійшло понад 12 заявок від інфраструктурних установ. Компанія надасть необхідні будівельні матеріали, які дозволять зміцнити чи оновити покрівлю зруйнованих будівель.

Зараз вже у роботі проєкт у місті Ірпінь – це "Філія інституту серця Міністерства охорони здоров'я". Московські окупанти жили на території цієї медустанови, та обстрілювали корпуси, палати й паркан. Снаряд потрапив в один із корпусів філії, сильно пошкодивши дах та огорожу.

Надалі "АВ метал груп" планує часткову заміну зруйнованої покрівлі медустанови у Пущі-Водиці під Києвом.

Принагідно зауважимо, що із початку повномасштабного російського вторгнення в Україні пошкоджено понад 500 медустанов. Йдеться про медзаклади Київської, Харківської, Донецької, Одеської та інших областей.

Загалом війна завдала величезних втрат українській інфраструктурі. За різними даними, частково або повністю зруйновано понад 35,2 млн кв. м житлових будинків. Окупанти руйнували й продовжують руйнувати мости, лікарні, школи, промислові підприємства, ТЕС та інші об’єкти критичної інфраструктури України.

Нагадаємо, що у Київській області 44 підприємства зруйновано через бойові дії.

Читати "Моя Київщина" у Telegram