#

Компанія Coca-Cola допомагає в боротьбі з COVID-19 в Україні: обладнання отримала Броварська лікарня

26.06.2020 17:39
Компанія Coca-Cola допомагає в боротьбі з COVID-19 в Україні: обладнання отримала Броварська лікарня
Фото з місця події

Із квітня 2020 року компанія призупинила комерційну рекламу Coca-Cola, а також всіх інших брендів, а всі зусилля направила на захист та підтримку співробітників і суспільства

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу компанії Coca-Cola, партнери-ботлери і Фонд Coca-Cola виділили понад 120 млн доларів на боротьбу з наслідками вірусу COVID-19 в усьому світі.

Сьогодні наш головний пріоритет – це безпека наших співробітників. Із початку спалаху пандемії ми ввели кращі світові практики безпеки і гігієни на всіх робочих місцях, впровадили більш жорсткі санітарні норми і соціальну дистанцію, обмежили подорожі та зустрічі, і, якщо це було можливо, перейшли на віддалену роботу, - йдеться у повідомленні.

У компанії зазначили, що значні зусилля були спрямовані на вирішення гострих соціальних проблем, пов'язаних зі спалахом епідемії та карантином. Coca-Cola забезпечувала лікарні необхідним життєво важливим обладнанням, надавала продукцію для медичних працівників і соціально незахищених груп населення, а співробітники компанії працюють волонтерами на урядовій гарячій лінії з питань COVID-19.

Також повідомляється, що від початку пандемії було об'єднано зусилля з Товариством Червоного Хреста України за різними напрямками. Дуже гостро постало питання забезпечення лікарень життєво важливим обладнанням. Фонд Coca-Сola виділив грант на купівлю медичного обладнання для шести ключових лікарень по всій Україні – три апарати для штучної вентиляції легень, дванадцять моніторів стану пацієнта, п’ять аналізаторів електролітів і газів крові, аналізатор крові / pH / електролітів / метаболітів, біохімічний автоматичний аналізатор метаболічного профілю IVD (стаціонарний).

Не оминули увагою й Броварську багатопрофільну клінічну лікарню, яка отримала аналізатор газів крові з аналізом електролітів, метаболітів та гемоглобіну Convergys liquical BG Analyzer (BG+ISE+M+Hb), аналізатор Сobas С 111 та витратні матеріали для перших місяців роботи, а також два монітори стану пацієнта. Це обладнання є важливим та необхідним для Броварської лікарні, яка надає медичну допомогу майже 240 тисячному населенню, що проживає в місті та районі.

Також компанія займається забезпеченням фірмовою продукцією працівників лікарень і соціально незахищених груп населення: товари постачаються до 15 ключових медичних закладів із прийому пацієнтів хворих на COVID-19 у тих регіонах України, де ситуація найбільш критична. На сьогоднішній день було передано більше 80 тисяч пляшок продукції.

Окрім того, компанія пропагує акцію з підтримки донорства крові. Протягом місяця кожен з 15 тисяч донорів, який прийде в центр крові у своєму місті, отримає приємний подарунок – пляшку напою. Компанія надала продукцію для 35 міських центрів крові у всіх областях України.

У компанії повідомили, що співробітники займаються волонтерством на урядовій "гарячій лінії" з питань COVID-19. Coca-Сola надала можливість співробітникам у робочий час на добровільних засадах (зі збереженням за ними заробітної плати) допомагати контактному центру і консультувати громадян з питань коронавірусу. За два місяці роботи 17 волонтерів обробили близько 2 500 дзвінків від громадян з усієї України, що дозволило підвищити ефективність роботи урядової колл-центру, а головне – вчасно надати професійну допомогу співвітчизникам.



Читати "Моя Київщина" у Telegram