#

Комунальники Ставища закупили 3 генератори для критичної інфраструктури

08.12.2022 11:30
Комунальники Ставища закупили 3 генератори для критичної інфраструктури
Фото з місця подій

Днями Ставищенське ЖКП закупило 3 генератори потужністю 50 квт та 10 квт

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Адмін Селищної Ради" у Facebook.

Генератори будуть використовуватися на об’єктах критичної інфраструктури в умовах відсутності електропостачання. Усього підприємством закуплено 9 генераторів різної потужності (70 квт, 50 квт, 30 квт, 10 квт, 6 квт, 5 квт).

Слід зазначити, що генератори та запас палива закуповується за рахунок коштів Ставищенського ЖКП, а це кошти платників податків громади та кошти платників комунальних послуг.

Крім того, проводиться формування резервів необхідного обладнання та матеріалів для проведення аварійно-відновлювальних робіт і створення запасу мобільного обладнання, що дозволить оперативно реагувати на виклики для розв'язання проблем тепло-, водопостачання та водовідведення.

Також проводяться заходи із забезпечення громади мобільними генератороми, аби була можливість водопостачання за можливості решти населених пунктів громади, де наявна система централізованого водопостачання.

Селищна рада, звертається до жителів громади подбати про запаси питної та технічної води для власних потреб:

Ми повинні бути готові до усіх можливих сценаріїв – це дозволить уникнути паніки в критичні моменти. Сьогодні ворог намагається знищити не тільки об’єкти нашої енергетики, але й зламати наш дух та залякати нас. Ми не дозволимо їм цього зробити! Кожен на своєму фронті наближає перемогу, головною нашою зброєю має бути єдність та взаємодопомога. 

Нагадаємо, що 9 грудня у КНП "Ставищенська лікарня" пройде День донора.


Читати "Моя Київщина" у Telegram