#

КОР передала медичні спецавтомобілі для потреб ЗСУ (ФОТО)

04.05.2023 15:50
КОР передала медичні спецавтомобілі для потреб ЗСУ (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 3 травня, Київська обласна рада у рамках реалізації проєкту підтримки захисників України "Допоможи ЗСУ "швидкими" передала чергові медичні спецавтомобілі для потреб ЗСУ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОР.

Перший заступник голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський та заступник голови Київської облради Тетяна Семенова від депутатського корпусу  передали чергові медичні спецавтомобілі, які вже не використовуються КНП КОР "Київським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", для потреб наших військових. 

Ключі від двох карет швидкої допомоги Peugeot Boxer були вручені заступнику начальника Київського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю, підполковнику Юрію Ватричу. Інші дві – поїдуть у військову частину, що базується на Сході України.

Усі старі автомобілі екстреної медичної допомоги були відремонтовані за власний кошт депутатів та благодійників. У каретах "швидких" встановлені нові двигуни і ходові частини, а також їх перефарбовано й укомплектовано всім необхідним для порятунку життя.

У КОР зазначили:

Ми повинні бути надійною підтримкою нашим хлопцям і дівчатам на фронті. У гарячих точках порятунок життя бійців йде на секунди. Під шквальним вогнем російських обстрілів треба встигнути надати допомогу і вивезти у більш безпечне місце. Тому ці автомобілі мають служити нашим героям заради нашої Перемоги!

Нагадаємо, що голова Бориспільської РДА відзвітував про передану громадам допомогу.

На зображенні може бути: 5 людей

На зображенні може бути: 2 людини, швидка допомога, фургон та текст «T.»

На зображенні може бути: 3 людини та текст

На зображенні може бути: 3 людини та швидка допомога

На зображенні може бути: швидка допомога та текст

Читати "Моя Київщина" у Facebook