#

КОР та Товариство Червоного Хреста втілюватиме програму підтримки домогосподарств

11.05.2023 10:25
КОР та Товариство Червоного Хреста втілюватиме програму підтримки домогосподарств
Фото з місця подій

Київська обласна рада спільно Київською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України втілюватиме проект програми підтримки домогосподарств

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОР.

Учора, 10 травня, заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова провела робочу зустріч з головою Київської обласної організації Товариства  Червоного Хреста України Ігорем Прокопенком та фахівцем проекту програми підтримки домогосподарств Наталією Снятинською.

Також у спілкуванні взяли участь: голова постійної комісії КОР з питань екології, природокористування, мисливства, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій Роман Титикало, заступник голови Макарівської ТГ Анатолій Карбовський, староста села Мотижин Микола Курач.

Учасники зустрічі обговорили алгоритм втілення на території Київщини програми підтримки домогосподарств, метою якої є допомога сім’ям у налагодженні власного джерела засобів для існування.

Цей проект буде спрямований на сім’ї, чиї джерела існування постраждали або були повністю знищені війною, з акцентом на домогосподарства з людьми з обмеженими можливостями.

Програма реалізовується Товариством Червоного Хреста України у співпраці з Міжнародною організацією з міграції, за фінансування Бюро з питань народонаселення, біженців та міграції Державного департаменту США.

Проект буде проведено у травні-липні 2023 року в громадах Київської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Харківської та Херсонської областей. 

Нагадаємо, що Ярослав Добрянський буде в.о. голови Київської облради.

Читати "Моя Київщина" у Facebook