#

КОР ухвалила програму соціально-економічного і культурного розвитку Київщини на 2023 рік

24.12.2022 11:30
КОР ухвалила програму соціально-економічного і культурного розвитку Київщини на 2023 рік
Фото з місця події

Учора, 23 грудня, на пленарному засіданні позачергової п’ятнадцятої сесії Київської обласної ради було затверджено програму соціально-економічного і культурного розвитку Київської області на 2023 рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної ради.

На засіданні депутати розглянули проєкти рішень обласних та цільових програм, що стосуються забезпечення оборони й захисту, громадської безпеки Київщини, національно-патріотичного виховання, відбудови пошкоджених об’єктів критичної інфраструктури, питання соціальної, медичної та культурної сфер тощо. Зокрема, було внесено зміни до Київської обласної програми "Здоров’я Київщини" на 2021-2023 роки.

Депутати більшістю голосів затвердили проєкти рішень та інших програм, таких як Програма охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів Київської області на 2023-2026 роки та Програма розвитку міжнародного співробітництва Київської області на 2022-2025 роки.

Крім того, на сесії затвердили Програму соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2023 рік. У КОР деталізували:

Програма підготовлена з урахуванням наслідків збройної агресії російської федерації, зокрема значних руйнувань інфраструктури, економічних втрат, та нових викликів сьогодення через складну ситуацію в економічній, енергетичній сферах.

Всього у 2023 році на Київщині передбачається реалізація заходів 34 обласних програм, виконання яких заплановано Програмою соціально-економічного та культурного розвитку Київщини.

Нагадаємо, що у Київській області створили цикл документальних фільмів "Київський Форпост", де зібрано факти російського терору та воєнних злочинів під час окупації регіону.

Читати "Моя Київщина" у Facebook