#

Корейська логістична компанія передала Київщині гуманітарну допомогу

06.11.2022 09:30
Корейська логістична компанія передала Київщині гуманітарну допомогу
Фото з місця подій

Корейська логістична компанія ECOVICE LOGISTICS UKRAINE доставила на Київщину гуманітарний вантаж, у який входить 20 тисяч матраців компанії "Zinus"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Тетяни Семенової у Facebook.

Зазначимо, що отримані матраци будуть направлені до громад, де наразі мешкають внутрішньо переміщені особи, комунальним закладам. Завдяки поставленій досить великій партії, можна вирішити гостру потребу багатьох установ освітньої, медичної та соціальної сфери. 

Адже там, де побували ці нелюди, орки, скрізь треба все вичищати, вимивати, замінювати. Бо то суцільний жах, що вони залишили після себе. Це, до слова, стосується Немішаївського фахового коледжу НУБіП України, інших навчальних закладів, де є гуртожитки. 

Крім того, можна оновити матраци і в гуртожитках Університету в Переяславі, у Броварському спортивному коледжі та інших, де навчаються діти з окупованих територій та знайшли прихисток внутрішньо-переміщені особи. 

Матраци корейського виробника - якісні, вони ортопедичні, виготовлені з сучасних матеріалів, мають ширину 1 метр 20 см та довжину - у 2 метри. Товщина самого матрацу – 15 см, кожен із них упакований у компактні картонні ящики.

Одна з партій матраців вже сформована для внутрішньо переміщених осіб Великодимерської, Зазимської та Калинівської громад Броварського району. 

Тетяна Семенова написала: 

Ми разом з головою Київської обласної ради Наталією Гунько  та заступником голови Броварської районної ради Валентиною Шульгою вже передали цю гуманітарну допомогу.

Також 10 тисяч матраців для потреб області передано Київській обласній військовій адміністрації. Загалом, у рамках гуманітарної місії, областям України заплановано доправити 80 тисяч матраців.

Вона додала:

Ми надзвичайно вдячні Південній Кореї та всім причетним до цієї справи людям, що не залишають українців у їхній біді і максимально швидко допомагають.

Нагадаємо, що нині Андрій Шевченко та UNITED24 розпочали збір для відбудови стадіону "Чемпіон" в Ірпені, який був зруйнований окупати в березні цього року.


Читати "Моя Київщина" у Telegram