#

Ковалівський "Колос" ледь не завдав розгромної поразки "Десні"

02.05.2021 15:20
Ковалівський "Колос" ледь не завдав розгромної поразки "Десні"
Фото з місця події

Учора, 1 травня, відбувся матч між футбольними командами "Колос" та "Десна"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Footboom"

У повідомленні говориться, що "Десна", будучи головним фаворитом на четверте місце, зробила все, щоб на ньому не опинитися. Програвши минулі два тури, чернігівцям потрібно було обіграти "Колос", однак господарі дивом не програли.

Зазначається, що команді Руслана Костишина потрібно було в Чернігові мінімум не програти. Якщо ж вдалося б обіграти "Десну", "Колос" при ураженні "Ворскли" в грі з "Динамо" на 90% гарантував би собі четверте місце. Втім футболісти "Колоса" втратили перемогу в грі, котра йшла повністю йшла за їхнім сценарієм.

Далі зауважується, що з перших хвилин "Колос" почав грати максимально прагматично, з огляду на свою стратегічну перевагу, тоді як у "Десни" виявлялися все ті ж проблеми в підготовці фінальних стадій атак.

На 30-й хвилині "Колос" забив гол, де Богданов відмінно подав зі штрафного, а Петров головою пробив м’яч. На 52-й хвилині Лисенко все зробив, щоб розігнати контратаку лівим флангом, після чого вже Чурко пробив у дальній нижній кут. Таким чином рахунок став 0: 2.

Зазначається, що з таким розвитком подій "Десні" вже взагалі нічого не світило, однак на 59-й хвилині другого тайму вони забили перший гол. Після цього "Десна" моментально активізувалася.

Наголошується, що "Колос" спокійно зобов'язаний був доводити матч до перемоги, але трапилася 84-я хвилина, де "Десна" забила свій другий гол та зрівняла рахунки.

На кінець говориться, що в результаті "Колос" особливо нічого не отримав від цього одного очка, а "Десну" воно особливо не рятує. Тепер обом командам треба виграти два матчі, щоб потрапити в єврокубки.

Нагадаємо, що тренер "Колоса" Руслан Костишин визнав історію з дебошем футболістів у поїзді.

Читати "Моя Київщина" у Telegram