#

Ковалівський "Колос" перемагає в дебютному матчі Ліги Європи

17.09.2020 23:10
Ковалівський "Колос" перемагає в дебютному матчі Ліги Європи
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 17 вересня, у другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи "Колос" із Ковалівки зіграв виїзний матч проти грецького "Аріса"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", команда з Київщини провела відмінний матч із грецьким клубом, перемігши з рахунком  1:2.

У першому таймі обидві команди мали вдосталь моментів, щоб відзначитися, проте на табло були нулі. Статистично господарі поля переважали гостів майже за всіма показниками, зокрема контролем м’яча та ударами в сторону воріт.

Другий тайм розпочався зі швидкого голу Андрія Богданова (47 хвилина), проте вже за декілька хвилини у ворота ковалівців забив Бруно Гама (55 хвилина). Після цього команда з Київщини перейняла перевагу, створивши низку гольових моментів. Чергова атака ковалівців завершилася голом, який реалізував Денис Антюх (63 хвилина). Після цього нагоду забити також мав новоспечений нападник команди Євген Селезньов, але не зумів переграти голкіпера.

Поєдинок завершився з рахунком 1:2 на користь Колоса, який проходить у наступний кваліфікаційний раунд Ліги Європи, де зустрінеться з хорватською "Рієкою". Матч відбудеться 24 вересня. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: