#

Ковалівський Колос поступився суперникам у третьому матчі поспіль

02.11.2021 17:27
Ковалівський Колос поступився суперникам у третьому матчі поспіль
Фото з матчу "Колос" - "Львів"

Єдиний представник Київської області в УПЛ програє третій матч поспіль, а гравці перебувають у важкому психологічному стані

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", після 13 туру УПЛ ковалівці перебувають на 11 місці турнірної таблиці.

У цьому сезоні команда з Ковалівки вже зіграла 12 матчів, із яких 7 – завершилися поразкою. Підопічні Кузнєцова на домашній арені в останньому турі поступилися команді зі Львова, хоча ковалівці були фаворитами зустрічі. Завдяки цій перемозі львів’яни покинули зону вильоту і розмістилися на 12 місці в турнірній таблиці, відразу після "Колоса".

У післяматчевому інтерв’ю головний тренер "Колоса" Сергій Кузнєцов розповів, що стало причиною поразки у матчі проти "Львова":

Зауважимо, що "Наш гравець Ренан не виконав передматчеву установку і не перебував у тій точці, де ми просили. Якби він усе зробив правильно під час кутового суперника, то м'яч би просто не дійшов до гравця, який забив гол. Нам не вистачає виконавської майстерності. Ми володіли територіальною перевагою, комбінували, але входу до штрафного майданчика та гольових моментів було мінімум. Заміни, які ми використовували, лише послабили нас. Наприкінці матчу ми хотіли додати за рахунок них, але все виявилося зовсім навпаки.

У свою чергу півзахисник "колосків" Олег Ільїн розповів, що команда перебуває у психологічно пригніченому стані, відчуває нервозність, тому демонструє погані результати. Також футболіст додав:

Причиною є те, що на тренуваннях ми відпрацьовуємо одне, а в грі показуємо вже зовсім інше, звідси й такі погані виступи. Не виходить нічого, тому кожен відчуває невпевненість у своїх силах.

У наступному турі ковалівський "Колос" зіграє домашній матч проти одного з лідерів чемпіонату – донецького "Шахтаря". Матч відбудеться 7 листопада о 17 годині.

Нагадаємо, що після поразки в матчі з "Металістом" ковалівський клуб припинив боротьбу за Кубок України

Читати "Моя Київщина" у Telegram