#

Ковалівський "Колос" презентував новозбудований стадіон (ФОТО)

02.09.2020 17:30
Ковалівський "Колос" презентував новозбудований стадіон (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 2 вересня, у селі Ковалівка Васильківського району відбулося відкриття оновленого стадіону "Колос", який розрахований на 5000 місць та відповідає усім сучасним вимогам

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Зауважимо, що презентацію стадіону провів Президент ФК "Колос" Андрій Засуха спільно з Президентом української асоціації футболу Андрієм Павелко. Для журналістів було організовано екскурсію територією стадіону, після чого Андрій Павелко та Андрій Засуха провели брифінг.

Новий стадіон "Колос" відповідає не лише вимогам УАФ, а й міжнародним вимогам УЄФА. Зокрема, тепер арена дозволяє приймати матчі кваліфікації до Ліги Чемпіонів та Ліги Європи УЄФА, що є унікальним явищем.

Як стало відомо, арена європейського рівня обійшлася у понад 160 млн грн, а фінансування робіт повністю було здійснено агрофірмою "Світанок".

Нагадаємо, що відповідно до жеребкування 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи 2020/21, яке відбулося 31 серпня, ФК "Колос" зустрінеться з командою "Аріс" з Греції. На цьому етапі кваліфікації дуель складається з одного матчу. Ковалівці зіграють на виїзді. Поєдинок відбудеться 17 вересня.






Читати "Моя Київщина" у Facebook