#

Ковалівський "Колос" прийняв скандального форварда, - ЗМІ

24.08.2020 15:16
Ковалівський "Колос" прийняв скандального форварда, - ЗМІ
Фото з мережі Інтернет

Колишній нападник "Шахтаря" та "Дніпра" Євген Селезньов повертається в чемпіонат України: у новому сезоні ексгравець збірної України виступатиме за "Колос"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", про це повідомив В'ячеслав Шевчук в ефірі "Великого Футболу".

Деталі угоди не повідомляються, а "Колос" поки офіційно не підтверджував інформацію. 35-річний нападник повертається у чемпіонат України після трирічної відсутності.

Євген Селезньов - колишній футболіст національної збірної, який до переїзду з України грав за "Шахтар". У 2016 році Євген потрапив у скандал, адже перейшов у російський клуб "Кубань". Своє рішення футболіст пояснив тим, що "повинен годувати родину".

У 2017 році Селезньов переїхав у Туреччину, де виступав за декілька місцевих клубів, а в 2019 році Євген захищав кольори іспанської "Малаги", проте після 12 матчіву Ла Лізі клуб оголосив про розірвання контракту.

Минулий сезон українець завершив у турецькому "Бурсаспорі". Загалом він провів 32 матчі, забив 13 голів та віддав 3 гольові передачі. На початку серпня Селезньов став вільним агентом. Раніше повідомлялося, що Євген може стати гравцем "Динамо".

Нагадаємо, що 20 серпня у Черкасах завершився Всеукраїнський турнір "Кубок Австралії-2020", де команда "Колос" U-12 посіла третє місце.

Читати "Моя Київщина" у Facebook