#

Ковалівський "Колос" вирвав нічию у матчі з "Минаєм"

26.11.2021 12:45
Ковалівський "Колос" вирвав нічию у матчі з "Минаєм"
Фото з місця події

"Колос" із Ковалівки в перенесеному поєдинку 3 туру Чемпіонату України з футболу зіграв внічию з "Минаєм" із Закарпаття

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Champion.

Перший тайм пройшов у невисокому темпі, але на 50-ій хвилині закарпатці заробили пенальті. Удар з 11-метрової позначки успішно реалізував Данило Книш. Але пропущений м'яч активізував ковалівців, які почали активно тиснути на ворота суперника.

Читайте також: "Колос" переміг чернігівську "Десну": дебютний гол Сітчінави перервав серію невдач ковалівського клубу.

Мінімальна перевага "Миная" зберігалася до кінця гри, аж поки Анатолій Нурієв на 90+6 хвилині матчу не забив гол для "Колоса". Рахунок зрівнявся, але для визнчення переможця матчу футболістам не визначило часу. Після цього матчу "Колос" набрав 15 очок в турнірній таблиці, залишившись на десятій сходинці.

В.о. головного тренера ковалівців Ярослав Вишняк поділився емоціями щодо гри:

По тому, як сьогодні складалася гра, для нас нічия і забитий Нурієвим м'яч – це, звісно, позитивний результат. У нас зі створенням гольових моментів давнішня проблема, це не є проблема сьогоднішнього матчу.

Тренер додав, що зараз команда працює над тим, щоб більш агресивно грати, оскільки не вистачає майстерності у завершальних стадіях атак. Зазначимо, що матч "Минай" - "Колос" мав бути зіграний ще в серпні, але ковалівці тоді брали участь у єврокубковому турнірі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram